Castle Party 2010. Strona: 10

Dodano: 2010-03-23 21:18

Cel operacyjny na ten rok: W końcu pojechać na CP
Moze tym razem sie uda.

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2010-03-23 21:49

hehe no spoko, ja tez nigdy nie bylam :D w koncu kiedys trza sprobowac, jak woodstock przezylam to CP chyba tez dam rade

Gdy długo spoglądamy w otchłań, otchłań spogląda również w nas. - Fryderyk Nietzsche

Dodano: 2010-03-23 21:55

no to jest nas troje :)

Kochaj bliskich twemu sercu,tak szybko odchodzą...

Dodano: 2010-03-23 22:08

Ja od jakichś 8 lat nocuję na prywatnym placu nieopodal zamku - polecam taką formę. Co prawda namiocik i kolejki do łazienki (co akurat ma swój klimat i różne "efekty uboczne" ), ale jest spokojnie, bezpiecznie, piękna integracja, nic nam do tej pory nie ginęło itd. Przerobiłem raz kwaterę na rynku - masakra, blisko wszędzie, ale spanie na poziomie 5 godzin od piątku do poniedziałku. W niedzielę miałem już tak raczej występy w roli lunatyka dzierżącego w dłoni jedyną swoją nadzieję na przetrwanie - czyli buteleczkę piwa.
Pole namiotowe ponoć dla tych, co potrafią nie spać.

Normalność w miarę możliwości...

Dodano: 2010-03-24 02:21

No to czworo.

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Dodano: 2010-03-24 06:31

wyspanie na polu jest odwrotnie proporcjonalne do odległości namiotu od depeszy, którzy zwyczajnie napierdalają 24 na dobę hehehe

. Dodano: 2010-03-24 07:36

Dlaczego Behemotha nie ma na Brutal Assault , tylko wepchał się na CP , gdzie w ogóle nie pasuje ...

. Dodano: 2010-03-24 08:01

shagi666 napisał(a):
Dlaczego Behemotha nie ma na Brutal Assault , tylko wepchał się na CP , gdzie w ogóle nie pasuje ...

może marzy im się czystsza impreza

Dodano: 2010-03-24 10:33

A ten Behemoth to z Dodą gra? Czy bez Dody? Bo ona jako szansonistka sceniczna ma talent ..chyba.. nie wiem bo sie nie znam na death metalu .. ( chyba tak to się pisze ? ) Ona też będzie? To super impreza się robi ..A co z tym znanym gotem ? Najbardziej znanym ...tym Karelem Gotem ? Też będzie ?

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

Dodano: 2010-03-24 10:46

Kto na polu namiotowym śpi w nocy. My spaliśmy normalnie jak wszyscy w dzień, cicho , spokojnie do 13.00.Nawet basen był pusty. pływał tylko jakiś wąż, lub jaszczur.Przjeżdżają ludziska z psami, kotami i dziećmi..
Widziałam fajną scenkę.Przechodzi przez bramę młody chłopak z plecakiem i psem na smyczy.Dziewczyna w recepcji patrzy na niego , na psa.On z niewinną miną - nie miałem go z kim zostawić, to był chyba syberian Husky, biegał po polu nikomu krzywdy nie czyniąc..Pamięta ktoś go jeszcze ? Piękny był, pies oczywiście.

Bo ja z przeklętych jestem tego świata, Ja bywam dumny i hardy

Dodano: 2010-03-24 11:38

Na CP też wybieram się po raz pierwszy, dlatego śledzę temat z dużym zainteresowaniem. Jak można się wyspać między 5:00 a 13:00, to dla mnie super.
Martwią mnie tylko problemy z węzłem sanitarnym o których się tu wspomina. O ile chodzi o prysznic to można podjąć jakieś strategiczne decyzje i wstrzelić się w pustkę (chyba?),ale jeśli idzie o klopa to trudno tu mówić o jakiś decyzjach i na dodatek nie można się wściec i nie skorzystać. :)
Ludzie kochani z 15 lat nie byłem na polu namiotowym, mam nadzieje że nie będę za bardzo dziwaczył. :)

Dodano: 2010-03-24 13:02

black_gothic napisał(a):
syberian Husky, biegał po polu nikomu krzywdy nie czyniąc..Pamięta ktoś go jeszcze ? Piękny był, pies oczywiście.

ja na szczęście go nie spotkałem, a psów nienawidzę jak psów.

powinien być kategoryczny zakaz wjeżdżania ze zwierzętami. jeśli takowy jest, a ktoś przemyci futrzaka od razu wjeżdżam do kierownika.

Dodano: 2010-03-24 14:32

Że pies to jeszcze rozumiem, ale niepokoi mnie wąż lub jaszczur w basenie... :)

Dodano: 2010-03-24 14:44

Gotthorm napisał(a):
Że pies to jeszcze rozumiem, ale niepokoi mnie wąż lub jaszczur w basenie... :)
Spox .Zaraz niepokoi...po prostu sobie pływa pewnie nikomu nie wadząc.

..kamień leży aż go kiedyś będę siłę wtoczyć mial, moze wtedy uda sie, a teraz tchu mi brak...

. Dodano: 2010-03-24 16:49

Ja również pierwszy raz na CP jadę ... I wiecie co ? , postanowiłem NIE SPAĆ ;d ... No chyba , że się zdarzy , że stracę siły , to wystarczy mi jakikolwiek mały skrawek , gdzieś na uboczu ... Tak było na Moto Country Festival w Lesku Na co uroczyście zapraszam również w lipcu

Dodano: 2010-03-24 17:14

O ile na CP nie ma konwoju Krisznowców to sie nie boje o sen. Nic tak nie w*rwia z samego rana jak "HARE HARE KRISZNA, HARE RAMA..."

"Boże, daj mi cierpliwość, bym pogodził się z tym, czego nie jestem w stanie zmienić. Daj mi siłę, bym zmienił to, co zmienić mogę. I daj mi mądrość, bym odróżnił jedno od drugiego."

Dodano: 2010-03-24 23:47

Elvis napisał(a):
O ile na CP nie ma konwoju Krisznowców to sie nie boje o sen. Nic tak nie w*rwia z samego rana jak "HARE HARE KRISZNA, HARE RAMA..."

eeeee ja bym wolał to niż napierdalających o 6 rano black celebrtation depeszów

Dodano: 2010-03-25 00:31

Ale depeszowcy nie wciskają Ci kuleczek z kaszy, które śmierdzą jak sam Przechooy

"[...]prawdziwa droga do serca mężczyzny to sześć cali stali pomiędzy jego żebrami. Czasami cztery cale wykonają zadanie, ale żeby mieć całkowitą pewność, wolę mieć sześć. Zabawne, jak falliczne przedmioty są tym bardziej użyteczne, im są większe."

Dodano: 2010-03-25 02:55

Mandraghora napisał(a):
Ale depeszowcy nie wciskają Ci kuleczek z kaszy, które śmierdzą jak sam Przechooy

A potem "Zemsta Kriszny" i szturm na Toi-Toie :D
A tak na serio to spanie w warunkach polowych nie jest problemem. Problemem jest rozbicie się koło pewnej ekipy by nie denerwować się o namiot.

Woodstock FTW! :D <For the win>

Dodano: 2010-03-25 07:18

proszę o zaprzestanie obrażania moich braci w wierze. wolałbym ich za towarzyszy niż 98% uczestników cepe

. Dodano: 2010-03-25 10:07

shagi666 napisał(a):
Ja również pierwszy raz na CP jadę ... I wiecie co ? , postanowiłem NIE SPAĆ ;d ... No chyba , że się zdarzy , że stracę siły , to wystarczy mi jakikolwiek mały skrawek , gdzieś na uboczu ... Tak było na Moto Country Festival w Lesku Na co uroczyście zapraszam również w lipcu
Spox ja w Twoim wieku wogóle nie spałem...Tak cięzko było .

Dodano: 2010-03-25 13:00 Zmieniono: 2010-03-25 13:00

Paskievicz napisał(a):
proszę o zaprzestanie obrażania moich braci w wierze. wolałbym ich za towarzyszy niż 98% uczestników cepe

Przecież nikt ich nie obraża. ; ]

. Dodano: 2010-03-25 14:49

HBVILK napisał(a):
Spox ja w Twoim wieku wogóle nie spałem...Tak cięzko było .

A skąd znasz mój wiek przyjacielu ?

Dodano: 2010-03-25 15:16

Mandraghora napisał(a):

A tam śmierdzą, od razu. Mnie to żarcie smakowało, chociaż przyznam, że na nim schudłam przez te kilka dni, tak więc polecam je tym, którzy nie lubią swoich "wałeczków" i "oponek"

Dodano: 2010-03-25 15:54

A pewnie, że schudłaś. Co najmniej połowa spośród tych, którzy spożywali "Food for peace" spędziła 3/4 Woodstocku w toi-toyu.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło